2019-10-14 07:34:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Valami rendkívüli dolgot szeretne véghezvinni

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma része lehet egy hatalmi harcnak, amiben ön húzza a rövidebbet. Az útjában álló erők nem engedik, hogy jó eredményeket érjen el abban, melyben egyébként ön a legjobb. Engedje el most ezt a kérdést, terelje elméjét nyugalmasabb vizekre. Egyébként partnerével ma délután egy kisebb utazást terveznek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén áthaladó Hold-Uránusz konjunkció miatt kissé nyugtalannak érzi magát. Valami rendkívüli dolgot szeretne véghezvinni. Lobbanékony, talán meggondolatlan, vigyázzon, nehogy valami olyat tegyen, amit később megbánna.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr elhelyezkedése miatt ön ma eredményes lépéseket tehet foglalkozása, hivatása területén, ez vonatkozhat bármire, kezdve a tanfolyamra jelentkezéstől, az új beosztás megpályázásáig. Most akár fizetésemelést is kérhet, melyet támogatni fognak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Uránusz együttállás miatt váratlan problémák állhatnak elő otthonában, például vízvezeték-szerelések vagy más javítási munkálatok miatt idegeskedhet. Ha nagyobb javításokat kell elvégeztetni, kérjen mástól is árajánlatot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon töltsön több időt családtagjaival, vagy közeli barátaival. Arra is alkalmas ez a nap, hogy egy kicsit megszépítse az otthonát, vegyen egy-két dekorációs holmit, vagy cserélje ki a függönyt, az lenne a legjobb, ha otthon tüsténkedne.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot szentelje az aprólékos feladatok elvégzésére, mert koncentráló képessége kiváló. Könnyen megbirkózhat a nagy precizitást igénylő feladatokkal. A munkahelyén fiatal kollégái példaképévé válhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Készüljön fel némi hatalmi harcra, mert felettesei számon kérhetik az eddig végzett munkáiért. Ha nem tudott a feladatnak eleget tenni, most kellemetlenségei adódhatnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma rengeteget fog kommunikálni, ugyanis ideje nagy részét társas érintkezéssel tölti. Jó kommunikációs készségének köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Uránusz konjunkció az ön hatodik sorsterületén halad át, emiatt ön a szokottnál jóval idegesebb lehet, nincs komfortérzete a munkahelyén sem, ön egyszerűen csapot-papot ott hagy és inkább elmegy a barátaival találkozni, tőlük várva egy kis megnyugvást.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nincs kedve a felületes beszélgetéshez, gondolkodása most célra fókuszált és megfontolt. Komoly hangulatban van, szívesebben kéri ki idősebb barátai tanácsát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Uránusz együttállása miatt ön szinte várja a változásokat, annyira nincs kedve már az egyszerű napi rutinhoz. Gyors és szellemes hangulatban van. Ebben az időben új barátságokra is szert tehet, és készen áll arra, hogy kipróbáljon új dolgokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön ma keresi az új tapasztalatokat, az is lehet, hogy néhány barátjával rövidebb kiruccanást tervez, ami fizikai és szellemi értelemben egyaránt szélesíteni fogja látókörét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: